Menu

Suikerplein

Heb je diabetes en kom je daarvoor naar het KDCN? Dan krijg je een inlog voor Suikerplein.

Dat is een online plek waar je handige informatie kunt vinden over diabetes. Zoals tips over omgaan met de diabetes en veel informatie over voeding bij diabetes. Je kunt ook met andere kinderen en ouders ervaringen delen op het forum. En je kunt met je dokter of verpleegkundige chatten. Wat je op het forum en de chat zet, kan iedereen zien die een inlog heeft voor Suikerplein.

Persoonlijke pagina op Suikerplein

Je hebt ook je eigen pagina op Suikerplein: ‘Mijn diabetes’. Hier kun je persoonlijke vragen stellen. Alleen jij en jouw arts en verpleegkundige kunnen dit zien. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan hebben je ouders ook toegang tot Suikerplein. Je kunt via je persoonlijke pagina je bloedwaarden en pompgegevens doorsturen. Natuurlijk kom je ook nog naar het KDCN voor controle.

Wat doe je bij spoedvragen?

Suikerplein is er niet voor spoedvragen. Wil je snel een dokter of verpleegkundige spreken? Dan bel je met de spoedtelefoon.

Inlog Suikerplein

Je kunt inloggen via kdcn.suikerplein.nl. Gebruik hiervoor de gegevens die je van jouw verpleegkundige hebt gekregen. Jouw verpleegkundige kan je uitleggen hoe Suikerplein werkt. Lukt inloggen niet? Neem contact op met de doktersassistente: zij kan je verder helpen.

Suikerplein inloggen | KDCN